Fidelitate: 3 exercitii erotice pentru a-ti proteja relatia

Oameni care se lupta cu dezamagirea si despartirea si cuplurile care, in ciuda tuturor, incearca sa treaca inainte dupa aceasta pastila amara.

Cum sa incurajam loialitatea?

De asemenea, in domeniul emotional este mai bine sa fii sigur decat sa-mi para rau, asa ca mi-am asumat sarcina de a-i intreba pe unii dintre pacientii mei urmatoarele: Ce ar trebui sa faca partenerul tau (sau ce ar fi trebuit sa faca) pentru ca tu sa poti pur si simplu iti imaginezi sa fii cu altcineva? Sa vorbim despre fidelitate.

Fara indoiala, monogamia are capcanele ei, pentru ca pentru peste 50% dintre oameni, a fi absolut fidel este, in cel mai bun caz, complicat si in cel mai rau caz, imposibil. Dar fie ca ne place sau nu, din motive de practic, convingeri sau gust personal, este totusi alegerea a peste 90% dintre cupluri.Cum sa protejam fidelitatea intr-o relatie? 

Fidelitate: 3 exercitii erotice pentru a va proteja relatia

1. Reinventeaza-te constant

Incertitudinea de a intalni pe cineva nou care ne place alimenteaza entuziasmul intr-un mod foarte puternic si care ne poate inhiba bunul simt, dar ce se intampla daca tocmai partenerul nostru este cel care pare sa fie o persoana diferita in fiecare zi?

Cand viata ta este in miscare, cand nu te opresti sa inveti, sa te perfectionezi si sa urmaresti excelenta in pasiunile tale, cand indraznesti sa faci diferite lucruri, lasi prejudecatile deoparte si nu te temi de schimbare, practic parca ai fi o fiinta o fiinta umana diferita in fiecare zi si s-a demonstrat ca acest lucru este foarte eficient in mentinerea partenerului nostru interesat, motivat… si ca exista fidelitate.

Nici aici o mica doza de egoism sanatos nu doare. Atat in ​​pat, cat si in afara acestuia, un individ capabil sa experimenteze o placere intensa, sa-si urmareasca obiectivele si sa se piarda din cand in cand in propriul extaz creeaza o distanta psihologica cu partenerul care este terenul perfect pentru ca dorinta sa infloreasca din nou si din nou. din nou.

2. Integrarea mai mult in erotism in afara dormitorului intareste fidelitatea

Infidelitatea nu este neaparat consecinta unei rutine sexuale plictisitoare in cuplu, declansatorii care determina o persoana sa cada intr-o astfel de situatie sunt practic infiniti, dar toti au un lucru in comun: acea senzatie de noutate, emotie si vitalitate sustinuta care vin mana in mana cu relatiile extraconjugale.

Aceasta sensibilitate erotica „holistica” intre indragostiti se datoreaza in mare masura faptului ca, in afara de intalnirile lor intime, acestia profita la propriu de fiecare ocazie pe care o au pentru a-si trimite indicii, a se provoca, a se seduce, a spune lucruri obraznice etc. Adica pentru ei „preludiul” este o tema permanenta.

Ce ne impiedica sa replicam aceasta dinamica cu partenerul nostru? Daca oamenii necredinciosi, cu angajamente de munca, cercei infinit si sot, pot cheltui atat de multa energie erotandu-si in mod constient iubitul, de ce nu am putea face acelasi lucru tocmai pentru a proteja relatia pe care o avem deja?

Amintiti-va ca este un mit absolut ca pasiunea si dorinta ar trebui sa apara intotdeauna spontan: erotismul trebuie alimentat si ca orice altceva merita, cere efort si interes autentic.

3. Impartaseste fanteziile sexuale

Cu totii avem o gama larga de fantezii sexuale care pot varia de la cele mai inocente la cele mai perverse. Din pacate, rareori ne dam ocazia sa le impartasim cu partenerul nostru de teama sa nu ni se gandeasca rau de la noi, dar stiai ca oamenii isi impartasesc adesea fanteziile salbatice cu iubitii lor? Asta pentru ca nu exista „nimic de pierdut” Si , paradoxal, acesta este un combustibil atat de eficient pentru legatura sexuala, incat pasiunea in relatiile extraconjugale este de obicei mult mai intensa si mai durabila decat in ​​alte relatii amoroase.

Tu si partenerul tau poti incepe sa te deschizi unul fata de celalalt putin cate putin, impartasind cu intelepciune si incredere acele fantezii secrete si care te vor face sa realizezi ca mai ai multe de explorat in domeniul sexual, fara a fi nevoie sa apelezi la terti. . .

– Daca oamenii infidel pot cheltui atat de multa energie erotandu-si iubitul temeinic, de ce nu am putea face acelasi lucru pentru a proteja relatia pe care o avem deja?

ochi! Infidelitatea in sine nu este niciodata responsabilitatea persoanei inselate, pentru ca inselatorul poate oricand sa aleaga sa nu o faca, dar un cuplu sanatos dinamic si o legatura erotica puternica si greu de rupt este opera a doi.