5 semne ca partenerul tau vrea sa se desparta de tine

Observati schimbari in comportamentul partenerului dvs. Simti ca nu mai este atat de confortabil langa tine? Ar putea indica faptul ca sfarsitul relatiei este aproape , desi nu este singurul lucru, exista mai multe semne ca partenerul tau vrea sa se desparta de tine. Vrei sa-i cunosti?

Toate relatiile de cuplu trec prin suisuri si coborasuri, dar in unele predomina certurile, gelozia sau unele atitudini negative care pot facilita ruperea relatiei .

Cand observi semnele ca partenerul tau doreste sa se desparta de tine , este normal sa simti frica, mai ales daca dragostea este inca latenta, deoarece este greu sa ne luam ramas bun de la acea persoana de care suntem indragostiti, dar este mai bine sa fi pregatit. 

Semne ca partenerul tau vrea sa se desparta de tine

Exista anumite schimbari in relatie si in comportamentul cuplului care pot indica ca lucrurile se racesc prea mult, pana la punctul de a pune capat relatiei , asa ca este mai bine sa le cunoasteti pentru ca momentul sa nu va ia prin surprindere:

1. Conversatiile sunt foarte goale 

La inceputul relatiei , cu siguranta nu s-au putut opri din vorbit, si-au spus aproape totul, cum ar fi ce faceau la serviciu, lucruri despre viata de familie sau cu prietenii. Cu toate acestea, este departe acum, deoarece v-ati dat seama ca conversatiile sunt foarte goale.

Este posibil ca partenerul tau sa fie enervat ca ii intrebi detalii despre ziua lui sau despre saptamana lui si ca conversatiile se limiteaza la mesaje scurte de buna dimineata sau mai rau, raspunsuri monosilabice precum „da”, „nu” si „ok”. .

Fara indoiala, acesta este un semn ca lucrurile merg prost si ca partenerul tau ar putea dori sa se desparta. 

2. Te evita 

Poate inainte faceai o multime de planuri impreuna, fie ca era sa iesi la film sau sa iei cina cu prietenii, dar acum pare sa te evite. Iti organizezi planuri si partenerul tau nu mai participa cu greu sau ajunge sa-ti ofere vreo scuza pentru a iesi.

Daca acest lucru incepe sa se intample foarte des, poate insemna ca relatia se apropie de sfarsit.

3. Exista din ce in ce mai putin sex

In fiecare cuplu , frecventa actului sexual scade, asta este normal, dar daca observi ca sexul este din ce in ce mai putin si ca este si plictisitor pentru ca nu mai exista interes de a face lucruri noi, nu este un semn bun.

Este posibil ca relatiile sa apara doar pentru „a se conforma”, nu pentru ca te bucuri cu adevarat de momentul de intimitate sau pentru ca nu mai apar si sunt practic colegi de camera. Observarea ca nu mai exista creativitate in pat este un motiv de ingrijorare, deoarece poate indica faptul ca relatia se incheie .

4. Probleme nerezolvate

Un alt semn ca partenerul tau vrea sa puna capat relatiei este ca exista lupte si certuri constante. Orice este motiv de procese, el nu mai suporta ca ii intrebi lucruri sau ca ii punctezi niste atitudini care nu iti plac deloc.

Este clar ca nu te mai simti confortabil in relatie, ca totul a devenit plictisitor si ca departe de a lua masuri de imbunatatire a lucrurilor, nu exista niciun interes in aplanarea conflictelor dintre voi.

5. Incepe sa ai secrete

In fine, daca observi ca partenerul tau este din ce in ce mai preocupat de aspectul lui, ca isi face planuri care nu te includ si ca are secrete despre banii lui, retelele de socializare sau chiar excursii, acestea nu sunt semne bune.

Probabil ca vrea sa faca schimbari extreme in viata lui, fie ca iti spune ca vrea sa plece la studii in strainatate fara sa te includa si, desigur, sa schimbe relatiile.

Este greu de acceptat cand cuplul doreste sa puna capat relatiei , dar este important sa analizezi situatia pentru a vedea daca merita sa faci ceva pentru a o remedia sau pur si simplu sa lasi lucrurile sa se intample pentru ca acea persoana nu mai este interesata si nu are cum. pentru a-l recupera.

Infrunta situatia, spune ce simti si daca nu exista solutie, nu te tine, intotdeauna este mai bine sa renuntam la ceea ce nu ne mai aduce sau ne face fericiti. Cine stie, poate ca viata are pe altcineva pentru tine care iti permite sa construiesti relatia sanatoasa pe care ti-o doresti atat de mult.