Barbati multi-orgasmici? Noi va dam cheile!

Multe, multe ooooooooooooohs… femeile vorbesc mereu despre asta si urmaresc multiplicitatea orgasmelor! Acea explozie care ne ridica intr-o alta dimensiune! Credem ca experimentarea orgasmelor multiple este exclusiva pentru noi, dar iata o veste minunata pentru El: si barbatii se pot bucura de aceasta placere aproape mitica!

Ejaculare si orgasme: un duo „divizibil”!Din pacate, putini barbati stiu ca sunt capabili sa le aiba si si mai putini si-au dat sarcina de a invata si de a practica tehnicile care le-ar perfectiona multiplicitatea orgasmica. Primul lucru pe care ar trebui sa-l stim este ca orgasmul si ejacularea sunt doua procese diferite, desi in mod traditional apar simultan. Cu alte cuvinte, este posibil sa ai o ejaculare fara a simti placerea orgasmului, la fel cum este posibil sa ai un orgasm fara ejaculare. Trucul este sa inveti sa-i diferentiezi si sa-i gestionezi ca solisti, chiar daca pot face din cand in cand cate un duet. Este important sa stim ca un multi-orgasm masculin nu inseamna recapatarea rapida a erectiei dupa ejaculare; dar pentru a putea mentine o erectie si a avea mai multe orgasme la rand inainte sa iasa materialul seminal.

Intrebarea de un milion de dolari: cum o fac?Nu dispera… suntem pe drum… si aici iti dam cateva chei ca sa poti fi un om multi-orgasmic. Desigur, trebuie sa ai rabdare si sa faci mult exercitii, nu de parca ai merge la sala, ci cu aceeasi pasiune pe care o dedici maririi bicepsilor.

  • Invata sa controlezi ejaculatia : Dupa cum am spus mai inainte, este vital sa invatam sa separati ejacularea de orgasm. Pentru a face acest lucru, trebuie sa intariti muschii pubococcigieni (grup de muschi care se extind de la osul pubian pana la coccis) prin exercitii Kegel. Ideea este sa faci o serie de contractii cu PC-ul (muschiul pubococcigian), aceleasi contractii pe care le faci atunci cand vrei sa te opresti din urinare. Ar trebui sa exersati acest exercitiu timp de cateva saptamani, facand in medie 20 pana la 25 de contractii pe zi. Acelasi lucru o sa faci si in timpul actului sexual, dar intrerupand ejacularea, pana la orgasm! Apoi, vei vedea ca penisul tau este inca erect, pentru ca inca nu ai ejaculat… Si repeti din nou procesul… Desigur, de cate ori poti controla ejacularea. Apoi, vei experimenta MULTI-ORGASME!
  • Gestionati tensiunea sexuala De asemenea, trebuie sa invatati sa gestionati tensiunea sexuala care este produsa in corpul dumneavoastra. Acest lucru este lucrat printr-o serie de exercitii extinse de masturbare care va vor ajuta sa va stapaniti propria excitare.
  • Respirati corect : Respiratia corecta este o necesitate pentru a obtine multiplicitatea orgasmica la om. Cand un barbat este foarte excitat si se apropie de reflexul sau ejaculator, capacitatea lui de a respira adanc si de a incetini ritmul cardiac face o mare diferenta in rezultatul multi-orgasmic. Asa ca nu uita sa respiri corect, inspirand pe nas lasand burta sa iasa in afara si expirand pana cand simti ca penisul si testiculele se ridica putin.
  • Presiuni cheie Exista trei puncte cheie pe penis: unul chiar sub gland (cap); altul, in jurul bazei; si in final, un punct pe perineu. Apasati oricare dintre aceste trei puncte pentru a controla ejacularea. Aceasta tehnica, care este folosita ca parte a tratamentului ejaculatorului prematur, este foarte eficienta pentru a imbunatati experientele multi-orgasmice la barbati.

Asa ca baieti, incepeti sa exersati si indrazneste sa ajungeti la cea mai cereasca dintre placeri, iar si iar… si din nou… si inca putin…