Dictionar de placere: Semnificatia celor mai perverse cuvinte

Ceea ce vrem? Sex! Cand o vrem? Acum! Cum vrem? In toate soiurile sale!

Bluetooth

Sexting-ul sau trimiterea de mesaje neclintite este ceva la care esti deja expert. Dar poate ai vrea sa te joci pentru a porni Bluetooth-ul smartphone-ului tau intr-un loc public, cum ar fi o sala de asteptare sau un centru comercial, si sa incepi un schimb cu cineva pe care nici macar nu-l cunosti din vedere, dar cine este? super aproape.

Pastrarea misterului face parte din intelegere, dar, asa cum stie fiecare fata Cosmo, regulile sunt facute pentru a fi incalcate.

Apel de prada

Prin urmare? se numeste persoana cu care poti face sex ocazional. Aici? nu exista nicio zona de prietenie implicata, nici asteptari sau orice fel de apropiere emotionala; Este diferit de precop (prieten cu beneficii) si elibereaza.

Este pur si simplu o priza cu cineva care, ca o pofta de pizza, poate fi apelat oricand. Singura cerinta? E foarte bine in pat.

Dogging

Se refera la intalniri sexuale cu straini completi in locuri indepartate sau publice. Cainii se cauta unul pe altul pe internet si isi fac intalniri in padure, parcuri, acoperisuri sau pe strazile singuratice, in interiorul unei masini.

Fara nicio notificare prealabila, se lanseaza in intimitate. In unele comunitati cibernetice, intalnirile sunt postate astfel incat voyerii sa poata participa; lumina interioara a masinii aprinsa este semnalul ca se pot apropia sa se uite.

Regele afara

Atinge, saruta, mangaie, bajbaie si multe altele… dar fara sa patrunda. Este diferit de mangaiere pentru ca merge mai departe? de numai mangaieri. Face parte dintr-un cod unic de fidelitate al unor cupluri si, in alte cazuri, serveste la reaprinderea pasiunii pentru ca, potrivit sexologilor, ramanerea in suspans este super incitant.

Aceasta are multe variante pentru a-ti face placere: job-ul la picioare (masaj cu picioarele pe organele genitale), splosh (mangaiati corpul manjit cu noroi sau ulei), mufa (sex oral) si gadilatul (gadilatul erotic). in locuri foarte sensibile) sunt cateva exemple. 

Pansexualitatea

Intr-un episod din Sex and the City, Samantha o mentioneaza si prezice ce va fi? modul de a trai in secolul XXI. Nu era lipsit de motiv: termenul este un neologism care se refera la gustul de a relationa dincolo? a stereotipurilor de gen sau a conventiilor culturale. Aceasta este o abordare deschisa si foarte liberala.

Pegging

Implica o inversare a rolurilor. Folosind curele sau hamuri, isi pune un vibrator ca si cum ar fi parte din anatomia ei si isi patrunde partenerul. Prea extrema? Pot fi. Dar se dovedeste ca cei care indraznesc sa spuna ca este ultra-erotic pentru ca stimuleaza prostata si provoaca un tip de orgasm pe care nici nu si-l imaginau.

Sex coach

Sexologii sunt morti: asta e astazi. Acesta este un trainer specializat in imbunatatirea vietii sexuale, fie pentru cei care sunt singuri, fie pentru cei care locuiesc cu un partener. Nu numai ca ofera teme, exercitii si indrumari, dar se ocupa de proiectarea unui program bazat pe nevoile fiecarui client.

Dieta sexuala

Nu cu mult timp in urma un studiu finantat de revista Plos One in Canada?, definit? ca femeile ard in medie aproximativ 100 de calorii pentru fiecare 30 de minute de activitate sexuala. De acolo? A fost derivat? ideea de a concepe un fel de dieta calda pentru a pierde in greutate. O ora si jumatate dedicata celei mai intense placeri si posibilitatii de a scapa de vina cupcake-ului.

Sexit

Incepeti sa faceti scantei cu cineva la o petrecere, fie ca este iubitul, sotul sau tipul pe care tocmai l-ati cunoscut, si iesiti in baie, masina sau dormitorul gazdelor pentru o intalnire rapida si racoritoare, este ceva din ce in ce mai obisnuit.

Ceea ce se vedea inainte doar in filmele porno, astazi este o necesitate in viata social-sexuala.

Swinger

Il cunosteam deja, dar se pare ca in aceasta perioada de atata deschidere si-a luat aer noi. Devine din ce in ce mai usor sa accesezi petreceri swinger, dar nu numai, zgaraind pe net gasim hoteluri, tururi si chiar croaziere de acest tip.