5 idei de jocuri sexuale pentru cupluri indraznete

Rupand rutina sexuala este mult mai usor decat ai putea crede, trebuie doar sa iei initiativa de a face niste jocuri sexuale pentru cuplurile indraznete care duc placerea la limita.

Este intotdeauna un moment bun pentru a explora corpul partenerului tau si a descoperi noi senzatii, asa ca de ce sa nu incepi sa faci sex mai bine astazi? Trebuie doar sa tii cont de cateva tehnici pentru a aprinde flacara pasiunii .

Jocurile sexuale sau erotice pot adauga multa senzualitate intalnirilor intime , asa ca uita de rusine si propune partenerului tau cateva dintre urmatoarele.

Jocuri sexuale pentru cupluri indraznete

A face mereu acelasi lucru in pat poate fi cel mai prost mod de a pune capat unei relatii , asa ca este esential sa faci noi pozitii sexuale, moduri de a te seduce unul pe celalalt sau de a face jocuri sexuale de fiecare data cand poti.

In acest din urma caz, exista sute de optiuni care iti vor pune senzatiile la limita, precum:

1. Arderea zarurilor

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute jocuri sexuale , dar si cel mai eficient pentru intensificarea pasiunii . Consta in utilizarea unei perechi de zaruri pentru a-si explora corpul intr-un mod diferit, de exemplu, pe un zar pot scrie verbe precum sarutat, atingere, lins, suge sau suflare, in timp ce pe altul, ei scriu zone erogene, cum ar fi mameloane, gat, buze, fese, penis sau clitoris.

In unele magazine erotice poti obtine zaruri care arata diferite pozitii sexuale pe fiecare fata, pe care le poti folosi pentru a rupe rutina in pat .

2. Bomba cu ceas

Acest joc testeaza capacitatea ta de a -ti trezi partenerul si, bineinteles, cunostintele despre sensibilitatea anumitor zone ale corpului tau.

Au nevoie doar de un cronometru si ideea este sa stabileasca un timp care poate merge de la 10 la 15 minute pentru ca cuplul sa incerce sa creasca temperatura doar cu saruturi , mangaieri , masaje si jocuri, dar fara a ajunge la penetrare sau contact direct cu organele genitale . . Indraznesti sa incerci?

3. Sarutari oarbe

Legarea la ochi in intimitate poate oferi senzatii si mai satisfacatoare, asa ca este un element care nu poate lipsi din jocurile sexuale ale celor mai indraznete cupluri .

Un membru al perechii trebuie sa aiba ochii acoperiti si apoi sa se intoarca de cateva ori. Cealalta persoana ar trebui sa iti spuna unde vrea sa primeasca saruturi sau un pic de stimulare mai senzuala si cine are ochii inchisi va incerca sa ajunga in zona respectiva fara a-si folosi mainile. 

4. Pictura corporala

Obtineti niste vopsele grozave pentru piele si asigurati-va ca creati atmosfera potrivita cu niste lumanari si muzica blanda. Dezbracati-va complet si incepeti sa va pictati unul altuia corpul, de parca ar fi o panza. Intercalati pensulele cu cateva sarutari , lisuri si muscaturi pentru a creste si mai mult temperatura .

Nu este vorba de a face opere de arta, ci de a ne bucura de senzatia picturii pe corp si ca cuplul ne vede corpul in detaliu, astfel incat sa se entuziasmeze rapid

5. Poker erotic

Acesta este unul dintre cele mai populare jocuri sexuale pentru cuplurile indraznete , deoarece garanteaza o crestere imediata a dorintei sexuale . Este o modalitate de a provoca cuplul in timp ce se bucura de o situatie erotica inainte de actul sexual.

Au nevoie doar de cateva carti de poker si trebuie sa joace normal, doar ca in loc sa parieze bani, trebuie sa-si scoata o bucata de imbracaminte de fiecare data cand pierd pana sunt complet goi . Poate fi incercat si cu alte jocuri de carti.