Cum sa faci pozitia sexuala surub si de ce este atat de placuta?

Experimentarea diferitelor pozitii sexuale este esentiala pentru a evita monotonia in timpul intimitatii si daca vrei ca ea sa aiba o placere ca niciodata, atunci trebuie sa stii sa faci pozitia sexuala surub , una dintre cele care faciliteaza cel mai mult orgasmul feminin si care nu necesita sa fii cea mai flexibila persoana din lume pentru a o face. 

Femeile adora aceasta pozitie, dar la barbati poate avea si efecte intense, deoarece pe langa faptul ca isi vad partenerul bucurandu-se de un extaz total, au senzatii foarte placute.

Asa ca ia nota si invata cum sa faci pozitia sexuala perfecta , cu siguranta o sa-ti placa.

Postura sexuala surub

Pozitia sexuala cu surub este considerata una dintre cele mai eficiente pentru acele femei carora le este greu sa atinga orgasmul in timpul actului sexual , desi, desigur, nu este doar pentru aceste cazuri, ci si pentru cele care doresc sa rupa rutina si cauta. senzatii noi si intense in sex .

Poate fi foarte distractiv de executat, plus ca este confortabil si, cel mai important, promoveaza o stimulare intensa, satisfacatoare si constanta a clitorisului, care va ridica imediat pasiunea in dormitor. Dar nu va spunem mai multe, apoi va spunem cum sa o faceti pentru a va bucura mai mult la urmatoarea intalnire sexuala :

1. Femeia trebuie sa se intinda pe spate pe pat, apoi trebuie sa se intoarca intr-o parte si sa-si flecteze picioarele, in asa fel incat sa formeze cu corpul litera L. Isi poate intoarce fata pentru a-si privi partenerul in ochi cat au intimitate si este recomandat ca fesele sa ramana pe marginea patului pentru ca patrunderea sa fie mai usoara.

2. Barbatul va sta sau va ingenunche in fata ei si va incepe cu o penetrare blanda , crescand treptat intensitatea. Veti observa rapid ca patrunderea este profunda , asa ca este esential sa incepeti incet pentru a nu provoca disconfort femeii. Pe masura ce excitatia creste, miscarile pot fi mai rapide. Femeia isi poate misca soldurile alternativ dintr-o parte in alta pentru mai multa satisfactie.

Avantajele de a face pozitia sexuala surub

Dintre minunile acestei posturi, se remarca faptul ca permite patrunderea profunda , precum si frecarea feselor feminine pe bazinul barbatului, ceea ce poate fi foarte stimulant pentru amandoi. Viziunea de care se bucura asupra corpului iubitei sale va fi nemaipomenita, asa ca este probabil sa se simta foarte trezit foarte repede.

Un alt avantaj este ca nu necesita multa flexibilitate, fiind destul de confortabil pentru amandoi, asa ca se poate face de la incepatori pana la cei mai experimentati in domeniul pasiunii. Barbatul are mainile libere, ceea ce ii permite sa mangaie corpul femeii pentru a face momentul mai intim si mai erotic.In mod ideal, ii atinge sanii, sfarcurile si, bineinteles, fesele.

Pozitia sexuala cu surub nu este doar perfecta pentru a face sex vaginal , dar este atat de senzuala incat sa practici si sexul anal , poti chiar sa faci ambele practici in aceeasi intalnire, schimband prezervativul cand treci de la un orificiu la altul pentru a evita infectiile. si prioritizarea utilizarii lubrifiantilor.

Le stii deja, limita este imaginatia ta asa ca indrazneste sa te bucuri de aceasta minunata pozitie sexuala numita surub , poti adauga accesorii distractive precum prezervative texturate sau un vibrator pentru a face momentul de neuitat si foarte, foarte placut.