Care este diferenta dintre ejacularea feminina si squirting?

Placerea sexuala feminina este ceva care nu a fost explorat pe deplin pana in prezent si una dintre cele mai frecvente indoieli care exista are de-a face cu diferentele dintre ejacularea feminina si squirting deoarece, desi unele femei spun ca sunt la fel, altele spun ca una este mai mult. puternic decat altul. Ce spun specialistii despre asta?

In timpul sexului , femeia nu cauta doar un orgasm lung si intens , dar cauta sa mearga mai departe si vrea sa verifice daca este adevarat ca poate ejacula si atunci cand este corect stimulata in principalele sale zone erogene.

Ejacularea feminina si stropirea au devenit unul dintre obiectivele principale, totusi, exista inca multa confuzie cu privire la aceste reactii, asa ca merita sa stii mai multe despre ele inainte de a incerca sa te bucuri de ele in urmatoarea noapte de pasiune alaturi de partenerul tau sau auto- placere .

Ejacularea feminina vs squirting

Desi se vorbeste din ce in ce mai mult despre ejacularea feminina si mai multe fete sunt hotarate sa o realizeze, exista multe indoieli cu privire la aceasta si una dintre cele mai frecvente confuzii este aceea de a crede ca ejacularea este la fel cu squirt . Nu este cazul si, de fapt, un studiu publicat in Nature Reviews indica faptul ca nu sunt acelasi lucru, conform constatarilor principalele diferente sunt urmatoarele:

1. Ejacularea feminina

Ejaculatul feminin primeste acest nume pentru ca provine dintr-un loc numit glandele lui Skene sau glandele parauretrale, care sunt cunoscute sub numele de prostata feminina deoarece secreta continuturi foarte asemanatoare cu cele expulzate de barbati atunci cand ejaculeaza, cu diferenta evidenta ca nu contin spermatozoizi. . Este un lichid cu o consistenta alcalina si o culoare albicioasa asemanatoare cu materialul seminal, dar fara niciun miros. Contine componente precum glucoza, fosfataza acida prostatica si antigenul de prostata. Suma care este expulzata este minima. 

2. Squirting

La randul sau, stropirea este o expulzare a lichidului in cantitati mari, practic un jet puternic. Este un lichid limpede care iese din uretra si este de obicei produs dupa stimularea viguroasa a punctului G. Cand este pe cale sa iasa, o femeie poate sa se simta ca si cum ar fi pe cale sa urineze si, intr-un fel, daca o face.

O echipa de cercetatori de la Spitalul Parly II din Le Chesnay, Franta, a descoperit ca putina urina este expulzata in timpul stropirii . Studiul publicat in The Journal of Sexual Medicine a reunit un grup de sapte femei carora li s-a prelevat o proba de urina , apoi un aparat cu ultrasunete a facut fotografii ale vezicii si a constatat ca aceasta este goala, dupa ce, dupa ce le-a cerut participantilor sa se masturbe pana ajung sa ajunga. placere maxima, au observat cum vezica urinara s-a umplut din nou si apoi s-a golit cu orgasm .

In urma analizei lichidului expulzat , s-a constatat ca acesta contine diverse substante chimice care se gasesc si in urina , precum si substante specifice glandelor lui Skene . Squirt poate fi mai dificil de realizat decat ejacularea si doar cateva femei s-au bucurat de minunile ei.

Cercetatorii au concluzionat ca „exista in mod clar doua tipuri diferite de fluide in timpul orgasmului feminin , cu doua surse diferite”. Nu se stie inca daca aceste fluide, fie in timpul ejacularii feminine sau in timpul squirtului , indeplinesc vreo functie specifica in timpul actelor sexuale, dar este un fapt ca ambele sunt semne de placere extrema.

Cum sa obtineti ejaculare sau stropire ?

Ejacularea feminina este perfect normala, desi, din pacate, nu este atat de comuna pe cat ar trebui. Potrivit Societatii Internationale de Medicina Sexuala, diferite estimari sugereaza ca intre 10% si 50% dintre femei ejaculeaza in timpul actului sexual . Desi unii experti cred ca toate femeile se confrunta cu acest lucru, multe nu o observa, deoarece lichidul poate calatori inapoi in vezica urinara in loc sa iasa din corp.

Nu exista nicio dovada ca ejacularea feminina sau squirt are vreun beneficiu pentru sanatate. Cu toate acestea, nu exista nicio indoiala ca pot oferi o placere foarte intensa in timpul actului sexual si al masturbarii .

Ejacularea feminina se poate realiza  prin stimularea zonei parauretrale si prin stimularea punctului G (la 3 centimetri de vagin), deoarece, conform sexologului Laura Moran , acest lucru se intampla deoarece la apasarea zonei, si glandele lui Skene sunt presate . , determinand expulzarea lichidului . Unele femei spun ca pentru squirting , este mai eficient sa stimulezi clitorisul , asa ca indrazneste sa incerci mai multe metode si tine minte, daca ai chef sa urinezi este complet normal, nu te abtine.