Cine imi spune o poveste sexy…

Tot ce se intampla in aceasta postare pe blog este consensual. Dar implica doua persoane care exploreaza fantezii consensuale fara consimtamant, asa ca va rugam sa fiti constienti inainte de a citi. 

Imi place o poveste buna inainte de culcare. In mod ideal, o poveste spusa in soapta tacuta, cu buzele lui lipite chiar de urechea mea si mana scotocind cu nerabdare la curba mea.

Este probabil frustrant, cand devii fierbinte, greu si gata, sa-ti faci partenerul sa se opreasca pentru o pauza in procedura pentru a cere o poveste inainte de culcare. Dar exista ceva despre o poveste sexy care ma uda mai mult decat ar putea o mana. Complotul, naiba in sine, implicatia voalata ca acestea sunt lucruri pe care mi le-ar face daca ar putea…

Da. Imi plac povestile sexy.

De cele mai multe ori, povestile de la culcare iau forma unor amintiri sau planuri de viitor.

„Iti amintesti cand…?”

„Ti-ai dorit vreodata sa…?”

Si sunt grozavi. Dar ele sunt diferite. Vorbesc aici despre povesti reale de culcare – scenarii pe care le scrie in capul lui, cu scopul expres de a ma incanta.

Iata una dintre preferatele mele.

La naiba cu printesa

Esti o printesa. Nu. Stai – nu o printesa. Doar o femeie de serviciu care lucreaza de rahat ore intregi la un castel. Regele si Regina nu te apreciaza – abia se uita la tine. Freci podelele si transpiri si iti doresti ca hainele sa nu fie atat de grele, stramte si restrictive.

Intr-o zi, curatati una dintre camerele intunecate din spatele salii tronului. Lustruirea argintului, asa ceva. Straluciti o diadema pana sclipeste si o incercati – doar repede, in timp ce nimeni nu se uita.

Te lasi in oglinda.

Rasucindu-te intr-un fel, apoi altul, admirandu-te pe tine insuti, este nevoie de timp sa observi ca Regele sta in spatele tau.

„Nu face asta”, spune el. „Niciodata sa nu faci asta. Este al sotiei mele.”

Esti speriat. Dar doar un pic. Mai mult decat speriat, esti entuziasmat sa fii atat de aproape de putere. Stand in fata regelui.

„Deci vrei sa fii regina, nu?”

Dai din cap, incet, iar el iti spune sa te intorci. Ridica-ti fustele sus si ingenuncheaza pe podea in fata lui. Iti arunca o privire lunga si inceta – vazand totul in afara de fata ta – si isi desfasoara pantalonii.

Esti atat de fierbinte la ideea ca el sa te traga. Nu pentru ca ar fi atractiv – atragator nu apare atunci cand este Regele. Fa ce spune el pentru ca esti fericit sa-i faci placere.

Iti spune sa nu te uiti direct la el, doar sa te intinzi cu fata in jos pe podea.

El nu stie numele tau.

Si in acest moment voi schimba povestea – pentru ca auzirea ei din gura lui si auzirea ei din a mea sunt doua lucruri foarte diferite. Motivul pentru care aceasta poveste este una dintre preferatele mele nu este doar pentru ca o spune, ci pentru ca o spune atat de multe detalii personalizate. Tot ceea ce iubesc la felul in care Regele ma ia dracu’ vine din ceva ce i-am mai spus. 

Felul in care sta deasupra mea, simtindu-se fierbinte, grotesc indreptatit la cuna mea. Modul in care penisul ramane flasc in mana lui pentru prea mult timp, in timp ce incearca sa stranga si sa bata din el. Mania care se dezvolta pe masura ce se lupta cu ea si fulgerul de vina pe care il simte in timp ce se lupta cu pula lui moale, devenind mai hotarat sa ma ia dracu pe masura ce se infurie din ce in ce mai mult ca nu sunt destul de bun. 

Si toate acestea suna mai bine in cuvintele mele decat ale lui. Pentru ca daca iti spun doar a lui, atunci povestitorul insusi suna grotesc. Dar el nu este. Imi spune o poveste pe care vreau sa o aud, impletita dintr-un mozaic al celorlalte fantezii ale mele. 

“Si apoi?” Il intreb, tremurand usor si sperand ca, pe masura ce Regele sau va ajunge la punctul culminant, va strecura doua degete in curba mea dureroasa.

„Atunci”, spune el, practic, „te ia dracu. Intins cu fata in jos pe podea, tremurand usor de nevoie de el, il simti ingenunchind deasupra ta. Dick suficient de tare incat sa-l poata impinge. O lovitura… doua lovituri… este tot ce are nevoie. Dupa doua lovituri, scuipa intra in tine cu un fior.”

„Unngh.”

„Iti place povestea asta?”

„Da.”

„Cand termina, se inchide fermoarul si pleaca.”

Ii zambesc, incantat ca primeste ca concedierea este la fel de fierbinte.

Mai mult? Oh da:

„Nu poti sa pastrezi tiara.”

Aceasta postare este disponibila ca audio – faceti clic pe „ascultati aici” la inceputul postarii si verificati pagina audio porno pentru mai multe povesti sexy citite cu voce tare.