Ce trebuie sa stii despre atractie?

Toata lumea stie sentimentul de atractie fata de o persoana de sex opus. Este posibil sa existe o multime de oameni atragatori din punct de vedere fizic in preajma, dar nu puteti parea sa va luati ochii de la aceasta persoana. Stiti ca exista o forta biologica si o energie fizica care va conduce catre un anumit tip de persoana.

Ce ne determina sa fim atrasi de o persoana mai mult decat de alta? Ce atrage un barbat la o femeie sexual? Si invers cu o femeie la un barbat? Atractia romantica cu siguranta nu este o stiinta exacta, dar expertii au cateva idei despre ce calitati atrag mai mult decat altele. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti despre atractie.

Atractia fizica se bazeaza pe instinct

Majoritatea oamenilor pot spune daca sunt atrasi de cineva pe https://www.chat202.com/ in primele 90 de secunde dupa ce se intalnesc. Femeile sunt atrase in mod natural de barbatii care emana incredere si pasiune si care par sa duca vieti interesante. Femeile heterosexuale tind sa fie atrase fizic sau sexual de barbati cu trasaturi traditionale masculine, cum ar fi un cadru muscular, un maxilar patrat, nasul mare si ochii mici.

Aceste trasaturi fizice semnifica adesea niveluri mai mari de testosteron si sunt mai frecvente la „barbatii alfa”. Barbatii alfa demonstreaza si un set particular de trasaturi de personalitate care includ directie, decizie si intensitate. Ce atrage un barbat la o femeie sexual? Barbatii sunt atrasi instinctiv de anumite tipuri de femei.

Sanii mari si parul lung tind sa atraga ochii barbatilor. Barbatii sunt deosebit de conectati pentru a fi atrasi de femei cu curbe – in special femei cu solduri largi si talie slaba. Statistic, acele femei tind sa fie, de asemenea, cele care sunt cele mai fertile.

Atractia fizica nu duce neaparat la o relatie buna

Atractia sexuala primara pe care o simti uneori pentru anumite persoane poate fi inselatoare. Atractia fizica initiala este un indicator foarte slab asupra cat de bine va functiona o relatie, ceea ce poate duce la sentimentul de abandon. Multe femei spun ca atunci cand cauta un partener de relatii pe termen lung, ele cauta de fapt opusul unui alfa-barbat.

Barbatii care zambesc mai mult, par cooperanti si au mai multe caracteristici feminine precum buzele pline, ochii largi si sprancene subtiri sunt mai atragatori. Destul de ciudat, zambetele frecvente si trasaturile delicate tind sa fie pe lista unui om de calitati dorite si intr-un partener pe termen lung.

Atractia platonica este importanta

In plus fata de cat de atractiv din punct de vedere fizic este potentialul tau partener, ar trebui, de asemenea, sa luati in considerare cat de incredere pare el sau ea si cat de romantic este. De exemplu, suna cand spune ca o va face? Raspunde la telefon cand o suni? Observa lucruri marunte si ofera complimente? Ea asculta cu adevarat cand vorbesti despre filme sau sporturi care iti plac?

De asemenea, va ganditi la cat de similar sunteti cu potentialul dvs. partener. Interesele comune sunt adesea foarte importante pentru conexiunea emotionala profunda. Proximitatea fizica, traind aproape de persoana iubita, poate fi benefica pentru relatie. Credeti sau nu, doar traind in acelasi oras sau acelasi cartier tinde sa-i faca pe oameni sa simta mai mult atractie platonica unul fata de celalalt.

Nedisponibil inseamna atractiv

Ne dorim intotdeauna ceea ce nu putem avea. Cineva de pe chat 202 pe care il consideram „in afara ligii” va fi intotdeauna atractiv, deoarece reprezinta un ideal. S-ar putea ca noi sa dezvoltam aceste frustrari ca o modalitate de a ne forta sa ne imbunatatim atat aspectul fizic, cat si statutul nostru social. In acelasi timp, ceea ce este cel mai important este sa te iubesti pe tine si sa ai rabdare, deoarece este imposibil sa iubesti pe deplin pe altcineva fara sa te iubesti pe tine mai intai!