Sase moduri neobisnuite de a excita un barbat fara a-l atinge

Stii ce lucruri stimuleaza dorinta galantului tau? Toate informatiile aici! Stim ca atractivitatea fizica si increderea in sine sunt cele mai mari „dezvoltari” pentru barbati si femei.

Declansarea excitatiei sexuale este foarte diferita pentru ambele sexe, barbatii sunt mai vizuali, iar femeile prefera atingerea. In ciuda acestui fapt, barbatii nu sunt sexul mai simplu atunci cand vine vorba de excitare si dorinta, deoarece pot considera cele mai ciudate si mai neobisnuite lucruri FIDE.

Desi barbatii se concentreaza mult pe anumite parti ale corpului tau, ei au preferinte individualizate cu privire la modul in care prefera acele parti. De exemplu, cercetarile anterioare au descoperit ca atunci cand barbatii cauta online si cauta parti ale corpului feminin, ei isi specifica intotdeauna gusturile personale. Adica, chiar daca majoritatea revistelor de moda folosesc femei slabe, barbatii heterosi cauta alte optiuni. De fapt, pentru fiecare cautare de femei slabe pe internet, exista trei pentru femei „plus size”. Aparent, barbatii nu sunt foarte clari sau concisi cand vine vorba de tipurile de lucruri care ii activeaza.

1.  Frica

Se pare ca vizionarea unui film infricosator sau povestirea cu fantome in timp ce campingul in padure poate fi un afrodisiac foarte eficient. Intr-un studiu publicat in Journal of Personality and Social Psychology, cercetatorii au impartit un grup de barbati in doua. Un grup a trebuit sa stea pe un pod la 230 de picioare deasupra aerului, iar celalalt pe un pod mic, sigur. Un prezentator atractiv le-a cerut barbatilor sa completeze un chestionar (un test de psihologie proiectiva) care sa le determine motivatiile, preocuparile si perceptia asupra lumii.

Rezultatul? Cei de pe podul suspendat au avut raspunsuri mult mai indraznete. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca in creier frica este legata de excitarea sexuala. 

2. Miroase a placinta cu dovleac

Este mirosul de placinta cu dovleac sinonim cu cina de Ziua Recunostintei? si, de asemenea, de sex pentru mintea masculina. Un studiu realizat de Centrul de Cercetare a Mirosului si Gustului din Chicago a constatat ca parfumul de dovleac amestecat cu lavanda a crescut fluxul de sange catre penis mult mai mult decat alte parfumuri. Cercetatorii presupun ca mirosul de dovleac readuce in minte amintiri de acasa sau ii face sa se simta mai confortabil.

3. Comportament altruist

Cu cat arati mai prietenos si mai de ajutor, cu atat mai multi barbati vor fi atrasi de tine. Potrivit unui studiu publicat in British Journal of Psychology, persoanele cu comportament altruist sunt mai atractive pentru sexul opus. Cercetatorii cred ca fiind o calitate dezirabila, fiinta umana ajunge la concluzia ca reproducerea cu acea persoana este convenabila. 

4. Vocile femeilor in timpul fertilitatii ridicate

Sunetul vocii unei femei influenteaza, de asemenea, cat de atractiva este o femeie pentru un barbat. Un studiu inclus in Physiology & Behavior a constatat ca barbatii gasesc vocile femeilor mai seducatoare atunci cand sunt in stadiul cel mai fertil al ciclului lor menstrual. Asa ca acum o cunosti pe Fata Cosmo, vocea ta fertila iti poate face iubitul sa tremure.

5. Brate lungi

Stim ca barbatii gasesc anumite parti ale corpului feminin, cum ar fi soldurile, talia si bustul, foarte atractive, dar se pare ca si bratele lungi ii innebunesc. Un studiu din Journal of Evolutionary Biology a constatat ca femeile tinere, inalte, cu brate lungi, sunt considerate mai atractive. Cercetatorii cred ca bratele lungi pot face o femeie sa arate mai estetica.

6. Femei care seamana cu ele 

Potrivit unui studiu PLoS One, barbatii tind sa fie mai atrasi de femeile care au trasaturi similare cu ale lor sau au proportii similare. Acest lucru intareste si mai mult teoria homogama, care spune ca o persoana va cauta un partener sexual care sa-i semene.