Fragilitatea masculina face ca femeile sa pretinda ca au mai multe orgasme

Orgasmul este punctul culminant al relatiei sexuale , este punctul culminant care produce o senzatie de eliberare brusca si placuta a tensiunii acumulate din momentul in care incepe faza de excitare; cu toate acestea, multe femei nu ajung la el si trebuie sa-l falseasca, iar acest lucru s-ar putea datora fragilitatii masculine.

Femeile experimenteaza orgasmul in moduri diferite, desi acesta este de obicei caracterizat de o crestere a ritmului cardiac , a respiratiei si a tensiunii arteriale.

Pentru a afla mai multe despre… De ce poate mancarime penisul?

Penisul face parte din sistemul reproducator masculin si de obicei provoaca multa ingrijorare atunci cand exista o problema in aceasta zona. Mancarimea apare atunci cand apare o inflamatie in capul penisului Cauzele mancarimii la nivelul penisului pot fi multiple si va vom povesti mai jos despre ele. 

AlergiiAlergiile la penis sunt frecvente si sunt cauzate de utilizarea produselor gresite. Unele sapunuri si conservanti, avand contact direct cu pielea, pot provoca iritatii care se termina cu mancarimi. 

Psoriazisul genital Aceasta boala determina acumularea celulelor pielii, creand pete uscate, cu mancarimi. Psoriazisul nu are vindecare, dar poate fi tratat pentru a controla disconfortul. 

Lipsa de igiena Neavand o igiena regulata poate provoca mancarimi ale penisului. Cand membrul viril nu este curatat constant, smegma se acumuleaza sub gland, aceasta este o secretie naturala, dar trebuie curatata in fiecare zi pentru a evita dezvoltarea ciupercilor. 

Virusul papiloma uman Aceasta este o boala cu transmitere sexuala comuna si usor de raspandit. Una dintre principalele sale caracteristici este aparitia verucilor pe penis si in zona perianala.Aceasta boala provoaca mancarime si diverse disconforturi.Nu exista inca un remediu pentru virusul papiloma uman, dar poate fi prevenit cu un vaccin. 

ChlamydiaEste o boala cu transmitere sexuala frecventa si este cauzata de bacteria Chlamydia trachomatis.Barbatii se pot imbolnavi de boala in uretra, rect si gat. Simptomele includ arsura penisului, secretii si durere la urinare. 

Fragilitatea masculina face ca femeile sa pretinda mai multe orgasme

Potrivit unei serii de studii publicate in Social Psychological and Personality Science , femeile deseori prefac orgasmul pentru a-si multumi partenerul, dar acesta ar avea si un alt motiv si acesta ar fi fragilitatea masculina .

La mijlocul anului 2022 este normal ca o femeie sa aiba mai multe venituri decat un barbat si este ca atunci cand vine vorba de a avea un salariu trebuie evaluate abilitatile si nu sexul, dar acest lucru ar putea afecta cuplul atunci cand face sex .

Potrivit statisticilor unuia dintre primele studii, femeile care stiu ca partenerul lor castiga mai putini bani la serviciu decat ei au de doua ori mai multe sanse de a simula un orgasm decat cele care sunt platite mai putin decat barbatul.

Jessica Jordan , principalul autor al cercetarii, indica faptul ca acest comportament se datoreaza rolului protector pe care cultura l-a atribuit barbatilor, intrucat acestia trebuie sa fie principala sursa de resurse pentru a sustine familia conform societatii.

Femeile nu vor sa-si faca partenerul sa se simta rau

Desi nu ar trebui sa fie asa, multi barbati se simt rau pentru ca partenerii lor castiga mai mult; in acest caz, femeile opteaza pentru un alt tip de protector al cuplului pentru a nu-l face pe barbat sa simta ca si-a “pierdut” rolul.

Recompensa pe care femeile o ofera barbatilor ar fi in relatiile sexuale , „ femeile acorda prioritate ceea ce cred ca au nevoie de partenerii lor in detrimentul propriilor nevoi si satisfactii sexuale”, a mentionat Jessica Jordan .

Cu cat fragilitatea masculina este mai mare , cu atat femeile au tendinta de a simula orgasmul

De asemenea, studiul arata ca atunci cand femeile percep fragilitatea in masculinitatea partenerului lor, au tendinta de a simula mai multe orgasme .

„Daca o femeie este ingrijorata ca isi ameninta din neatentie virilitatea partenerului ei, asta ar putea duce la o intrerupere a comunicarii ”, spune psihologul pentru a explica comportamentul femeilor .

In cel mai recent studiu, femeile au fost rugate sa -si imagineze cum ar fi relatia lor cu un barbat care nu era sigur de masculinitatea lui si un barbat care era in siguranta. Rezultatele au aratat ca au recunoscut ca, cu un partener fragil, vor fi mai putin sinceri in ceea ce priveste chestiunile sexuale .