Elementele de baza pe care ar trebui sa le cunosti despre dubla penetrare

Vrei sa te bucuri de ceva foarte intens in intimitate ? Atunci este timpul sa stii totul despre dubla penetrare , o practica sexuala pe care putini indraznesc sa o incerce, dar care aduce multe avantaje.

Probabil ca ai auzit deja de aceasta minune, desi nu stii cum sa o faci bine, cu atat mai putin cum sa incepi sa te bucuri de ea alaturi de partenerul tau, singur sau intr-un trio sexual. 

In continuare, va vom spune cateva lucruri de baza pe care ar trebui sa le stiti despre dubla penetrare, diferitele modalitati de a o face si, mai ales, cum sa profitati la maximum de ea. Ia-ti notite.

Ce este dubla penetrare ?

Primul lucru pe care trebuie sa-l intelegeti este ca, atunci cand vorbim de dubla penetrare , ne referim la practica in care o persoana cu o vulva este patrunsa prin mai multe orificii in acelasi timp. Potrivit Diversual , cel mai frecvent este ca se face pe cale anala si vaginala.

Este o practica intensa dar foarte placuta deoarece anusul si vaginul au multe terminatii nervoase, adica sunt foarte sensibile, asa ca daca sunt bine stimulate dau nastere la orgasme de neuitat .

Dar nu ar trebui sa incerci sa o faci fara sa ai un pic de teorie anterioara, asa ca ar trebui sa cunosti modalitatile prin care poti sa o faci fara teama si mai presus de toate, bucurandu-te la maximum de toate senzatiile.

Cum sa practici dubla penetrare ?

Dubla penetrare face parte din multe fantezii si pentru a o duce la indeplinire in viata reala exista diferite optiuni.

Se obisnuieste sa se realizeze cu cuplul si adaugarea unor jucarii sexuale care permit stimularea unuia dintre orificii in timp ce celalalt este patruns . Se poate face si in timpul unui trio sexual , in sex intre femei sau singur cu masturbare

Cu toate acestea, ar trebui sa retineti ca, desi filmele porno arata ca este ceva foarte interesant si fara niciun disconfort sau disconfort, realitatea poate fi putin diferita daca nu este facuta bine. 

Tipuri de dubla penetrare

O poti face printr-un trio, dar va fi esential sa stabilesti reguli si limite intre participanti pentru a nu exista disconfort sau neintelegeri, mai ales cand se face cu cuplul si o alta persoana „invitata”.

Penetrarea dubla intre doua persoane cu un penis si una cu o vulva se numeste practica tip sandwich . Daca persoana cu o vulva este patrunsa oral si vaginal sau anal in acelasi timp, se numeste friptura de scuipat .

Cand se folosesc jucarii sexuale , nu este necesara o a treia persoana pentru a efectua dubla penetrare , dildourile si vibratoarele care permit penetrarea anala sau vaginala pot fi folosite in acelasi timp cu sexul partenerului . O alta optiune este sa folositi pur si simplu degetele.

In cazurile de cupluri in care ambele persoane au vulva, degetele si jucariile sexuale pot fi folosite in acelasi timp sau opteaza pentru hamuri duble.

Daca vrei sa te bucuri de dubla penetrare singura cu masturbarea o poti face, ai nevoie doar de jucarii sexuale precum dopurile anale si sa faci miscari de care sa te bucuri cu degetele sau cu un vibrator in vagin. Exista si dildouri duble special concepute pentru a stimula doua zone in acelasi timp.

Chei pentru a te bucura la maxim de dubla penetrare

Cel mai important este sa intelegeti ca, desi se vorbeste despre penetrare , aceasta nu se face cu aceeasi intensitate in ambele orificii, idealul este sa faceti o stimulare anala blanda cu degetele sau jucariile in acelasi timp in care are loc si penetrarea vaginala .

Este esential sa aveti un grad ridicat de entuziasm cu stimularea anterioara si jocurile erotice , precum si cantitati suficiente de lubrifiant , in special pentru zona anala. Miscarile trebuie sa fie lente si incetul cu incetul tehnica se va perfectiona.

Si riscurile pentru sanatate

Principalul lucru este sa aveti grija de intensitatea penetrarii , deoarece, daca este prea puternica, poate fi incomod pentru persoana cu vulva si poate provoca chiar lacrimi sau traumatisme

Pentru dubla penetrare , zona anala si vaginala trebuie sa fie foarte bine lubrifiata si nivelul de excitatie trebuie sa fie la maxim, astfel senzatiile vor fi mai placute, va exista o alunecare mai buna si un risc redus de accidentare. 

Un alt punct important este folosirea prezervativului , mai ales in timpul penetrarii anale , deoarece conform Centrelor pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), actul sexual anal este practica cu cel mai mare risc in ceea ce priveste transmiterea HIV , precum si alte boli sexuale . si infectii

In timpul actului, daca urmeaza sa treci de la un orificiu la altul, este esential sa schimbi prezervativul in prealabil pentru a nu favoriza infectiile iar daca se folosesc jucarii, acestea trebuie curatate sau trebuie folosita una diferita in fiecare zona. . Daca o faci cu degetele, trebuie sa te speli pe maini inainte de a te schimba.