De ce doresc barbatii sa faca sex anal?

Sexul anal este o actiune care are o reputatie proasta, deoarece pentru ca este o parte „murdara” a corpului, inserarea organelor genitale sau a jucariilor in regiune este inca un subiect tabu care circula in jurul ei cu multe legende.

Cu alte ocazii am mai vorbit despre beneficiile sexului anal si despre modul in care poti ajunge la orgasm prin penetrarea sau masturbarea anusului . Dar, in ciuda faptului ca este o practica care nu este inca atat de deschis exprimata, multi barbati fantezeaza despre acest act sexual . Despre ce este vorba?

De ce fantezeaza barbatii despre sexul anal ?

Sa ne amintim ca este o practica care se poate face in cupluri barbat-femeie, femeie-femeie, barbat-barbat, asa ca toata lumea o poate incerca si practica atunci cand are deja mai multa incredere. De asemenea, daca o persoana nu are coleg de camera, poate incerca masturbarea anala , astfel incat senzatiile sunt la indemana tuturor.

Multi barbati fantezeaza despre sexul anal, deoarece le permite sa-si indeplineasca diverse fantezii:

1) Orgasme aproape asigurate: Exista sanse foarte mari ca oamenii sa aiba un orgasm daca practica sex anal . Atat de mult, incat un studiu din 2010 publicat in The Journal of Sexual Medicine a constatat ca dintre cele 31% dintre femeile chestionate care s-au angajat in penetrare anala in timpul celei mai recente intalniri sexuale, 94% au atins punctul culminant.

Anusul are multe terminatii nervoase sensibile, iar unele sunt conectate la organele genitale, asa ca sexul anal poate fi la fel de placut pentru femei ca si pentru barbati.

Pentru femeile care fac sex anal , penisul sau obiectul poate „lovi” doua puncte „fierbinti” in timpul penetrarii : punctul „G” si punctul „A” (situat in interiorul vaginului, intre colul uterin si vezica urinara). Aceste doua zone erogene sunt situate de-a lungul peretelui vaginal si pot fi stimulate indirect in timpul sexului anal . La randul lor, barbatii care decid sa o incerce vor putea simti cum acest act le stimuleaza prostata , generand un orgasm.

Si asta nu este tot: fiind un orificiu mai ingust, produce o frecare mai mare pe penisul persoanei care il executa pe tot parcursul actului si acest lucru creste placerea.

2) Vedere: Vazand cuplul odihnindu-se pe antebrate si genunchi, avand fundul atat de aproape si fiind capabil sa-si stimuleze organele genitale creste morbiditatea si creste placerea . In plus, puteti lovi si controla adancimea si ritmul de penetrare

3)  Sansa zero de sarcina:  se foloseste prezervativul pentru bolile cu transmitere sexuala (BTS), dar in cazul sexului anal intre un barbat si o femeie, este destul de putin probabil ca un spermatozoid sa paraseasca cavitatea si sa caute sa intre in vagin. .

4) Se poate face singur sau cu altcineva: Masturbarea anala   este un pas recomandat inainte  de a introduce un penis  sau o  jucarie sexuala  in  anusul partenerului dar poate fi folosita si pentru a afla daca  sexul anal  este pe placul tau. nu este.

Lubrifiantul va fi necesar indiferent daca este facut singur sau cu un partener . Deoarece nu exista lubrifiere naturala, aceasta zona necesita lubrifianti. Dupa cum am mentionat anterior, se poate face cu altcineva sau pe cont propriu.

In cazul in care sunteti insotit, daca dupa  stimularea anusului  partenerului  doriti sa incepeti  penetrarea , trebuie sa folositi  prezervativul.

Daca barbatul se afla in camera lui neinsotit, va avea nevoie si de el. In primul rand, pentru a lubrifia zona si a opri deteriorarea tesutului anal care poate aparea din cauza lipsei de lubrifiere, apoi pentru a o face mai placuta si, in sfarsit, pentru a preveni BTS.

5) Maresc legatura cuplului si cunoasterea propriului corp:  La fel ca activitatile precum parasutismul sau rappelul, sexul anal este o noua aventura pentru ambii in care se descopera lucruri noi, astfel incat conexiunea si uniunea cu cuplul va fi . intarit. Daca sunteti singur , va va servi sa va faceti placere prin propria mana, sa va cunoasteti corpul si sa descoperiti senzatii care nu ar aparea cu stimularea penisului .