Clasamentul celor mai comune scuze pentru a nu face sex cu partenerul tau

Ingeniozitatea nu este intotdeauna concentrata pe incercarea de a aduce pe cineva in pat. Uneori, tocmai opusul ne face sa ne ridice creativitatea. Adica, cum sa-i spunem iubitului, partenerului sau partenerului nostru sexual ocazional ca nu vrem sa facem sex cu el.

In acest sens, un studiu realizat de pagina de contact Victoriamilan.es a scos la lumina cele mai folosite modalitati de a evita acest moment intim cu partenerii lor. Sondajul a fost realizat pe un panel de 5.586 de barbati, care au fost nevoiti sa precizeze care sunt alibiurile pe care partenerele lor le foloseau cel mai mult pentru a nu ajunge sa faca sex cu ei. Asa arata lista: 

1. „Nu am timp”. Este una dintre cele mai folosite scuze de catre femei, desi una dintre cele mai putin creative. Cine isi doreste ceva, stie sa-si ia timp pentru a-i dedica, chiar daca este minim.

2. „Ma doare capul”. Exista numeroase studii care vorbesc despre beneficiile sexului pentru sistemul cardiovascular, motiv pentru care este unul dintre pretextele cu cea mai putina baza stiintifica din lume. Este o forma de santaj, pentru ca cine va insista asupra partenerului lor sexual atunci cand sanatatea intra in joc?

3. „Nu am chef, putem sa o facem mai tarziu?” Desi acest alibi nu este cel mai regandit, este unul dintre cele mai sincere. Putin sau nimic nu se poate face atunci cand partenerul tau sexual nu are chef de sex. 

4. „Copiii ne aud”. Pentru cuplurile care au copii, este esential sa caute momentul intimitatii si sa-l mentii. 

5. „Ma uit la un film, dupa ce se termina .Ordinea prioritatilor poate varia de la persoana la persoana. Sunt unii care aleg sa faca sex, altii sa se uite la un film. Nimic de facut. 

6. „Sunt stresat”. Aceasta scuza este, de asemenea, usor de demontat. In fiecare zi apar noi studii care asigura ca sexul reduce stresul si amelioreaza tensiunea, la fel ca sportul. 

7. „Am menstruatia”. Multe femei nu le place sa faca sex cand au menstruatia, la fel cum sunt barbati care nu considera ca este igienic. Lucrul pozitiv este ca regula nu dureaza pentru totdeauna si totul poate fi reluat.  

8. „Maine ma trezesc devreme”. Oboseala acumulata a zilei determina multe femei, inclusiv barbati, sa recurga la aceasta scuza pentru a nu avea o noapte de intimitate cu partenerul lor. 

Pe de alta parte, recent, Asociatia Spaniola de Andrologie de Medicina Sexuala si Reproductiva a facut acelasi lucru cu un studiu numit EXCUSE in care a analizat scuzele pe care le folosesc cel mai mult pentru a nu face sex cu femeile lor. 

1. „Sunt obosit”. In acelasi fel in care sunt afectati de ritmul frenetic zilnic, ei sufera si de oboseala acumulata de la zi cu zi. Ei il folosesc si ca scuza. 

2. „Sunt stresat”. Ca si in cazul femeilor explicat mai sus, acest pretext nu are prea multa baza stiintifica, deoarece sexul ajuta la relaxarea muschilor si la reducerea stresului. 

3. „Am anxietate”. Sexul este un bun calmant al stresului, precum si o modalitate de a ne face mintea sa nu se mai gandeasca la acele lucruri care ne streseaza. 

4. „Am baut prea mult”. Acest joker este folosit de multi barbati din diverse motive. Si este ca alcoolul reduce semnificativ dorinta, de asemenea, excitarea.

5. „Sunt ingrijorat de bani.” Acest punct urmeaza  aceeasi logica ca si al patrulea. Sexul ne poate face sa nu ne mai gandim pentru un moment la problemele care ne preocupa.

6. „Am mancat mult”. Cand cineva mananca prea multa mancare, a tine pasul cu o intalnire sexuala nu este intotdeauna usor sau placut. Nici pentru ei.

7. „Echipa mea de fotbal a pierdut.”  Desi suna incredibil, afectarea pe care o sufera multi barbati cand isi vad echipele pierdute ii impiedica sa desfasoare orice activitate care le este placuta. Au nevoie sa recreeze durerea „pierderii lor” .