Cele mai interesante 8 aplicatii sexuale pentru smartphone-uri

Smartphone -urile au incetat sa mai fie simple dispozitive mobile cu care se comunica, pentru a deveni un instrument indispensabil pentru dezvoltarea vietii multor oameni, si la toate nivelurile imaginabile. Recent, un studiu realizat de compania Jumio sub denumirea de „Cell Phone Consumer Habits” a dezvaluit ca 9% dintre posesorii de smartphone-uri l-au folosit in timp ce faceau sex . Cercetarea a fost efectuata pe un esantion de 2.021 de persoane.

Asadar, daca tehnologia este prezenta chiar si intr-o zona atat de intima, de ce sa nu o folosesti pentru a optimiza experienta sexului, in loc sa fie o sursa de distragere a atentiei in timp ce il practici?

Descoperiti lista celor mai bune aplicatii sexuale de descarcat prin Smartphone.

1. Foi de calcul. Permite utilizatorului sa-si masoare performantele sexuale pe baza diferitilor parametri: nivelul sunetului emis in timpul sexului, penetratiile medii pe minut si durata actului; toate acestea in functie de miscarea detectata chiar de telefonul mobil. De asemenea, include un registru in care pot fi salvate intalnirile sexuale mentinute dupa ora si data. Aplicatia returneaza date statistice privind calitatea actului sexual.

2.Vibratii sexy . Transforma telefonul mobil intr-un vibrator cu optiunea de viteze diferite, de la miscarea vibranta numita „masina de spalat” la „iepurele saritor”. De asemenea, are o optiune de chat pentru a contacta alti utilizatori ai aplicatiei.

3.iKamasutra . Dupa cum indica numele, este versiunea pentru smartphone a celebrei enciclopedii sexuale. Contine mai mult de 100 de pozitii diferite, astfel incat partenerii sexuali sa poata experimenta noi moduri de a accesa sexul. Include o evidenta a pozitiilor efectuate si posibilitatea de salvare a favoritelor.

4. 69 locuri. Acesta sugereaza o lista de locuri unde poti face sex si avantajele si dezavantajele alegerii lor. Este impartit pe categorii, de la cele mai bizare si ciudate locuri (pe fotocopiator sau lift), pana la cele mai obisnuite. Aplicatia va permite sa urmariti „locurile vizitate”.

5. Kindu. Aceasta aplicatie se adreseaza in special cuplurilor care doresc sa afle despre gusturile sexuale ale celuilalt si sa vada ce jocuri si fetisuri pot experimenta impreuna. Acest instrument colecteaza parerile indragostitilor cu privire la 600 de intrebari intime pentru a arata mai tarziu care raspunsuri sunt de acord si, prin urmare, ce sunt dispusi sa incerce in pat (sau in afara lui).

6. Kahnoodle. Perfect pentru cuplurile sau cuplurile casatorite care sunt impreuna de mult timp si au nevoie sa rupa lipsa contactului sexual dintre ei. Functioneaza ca o agenda: trimite notificari care le reamintesc utilizatorilor ca nu au facut sex cu partenerul lor de mult timp, precum si mementouri pentru a avea detalii cu celalalt.

7.Pozitia zilei. Misiunea sa este de a sugera o pozitie sexuala in fiecare zi cu care sa iesi din monotonie sau sa reaprinda dorinta alaturi de partener. Include, de asemenea, un ghid cu recomandari pentru a experimenta diferite tipuri de sex sau pozitii, precum si pentru a incerca lucruri noi. Un exemplu al acestuia din urma este propunerea sa pentru „cele 16 jucarii sexuale de casa pe care le poti incerca”. 

8. Tocmai am facut dragoste . Prin optiunea GPS a telefonului mobil permite localizarea intalnirilor sexuale desfasurate pe o harta geografica, detaliindu-le cu date despre cum a fost, ce pozitii au fost efectuate si cu ce tip de partener sexual a fost efectuata, printre alte informatii si vezi unde o fac restul utilizatorilor conectati la reteaua acestei aplicatii din intreaga lume, care are deja peste 300.000 de persoane afiliate. Este complet anonim.