5 beneficii de a face sex in pozitia lingurii

A face sex in pozitia de lingura poate fi foarte romantic si, in acelasi timp, incitant, intrucat permite o abordare inedita cu cuplul si nu numai, exista mai multe beneficii de a pune in practica aceasta pozitie in dormitor.

Multe cupluri iubesc sa doarma impletite in aceasta pozitie, dar putine stiu cat de interesant poate fi sa faci sex in acest fel, deoarece este simplu si confortabil pentru ambele, precum si permite contactul direct piele-cu-piele.

Emotiile intense pot fi declansate deoarece pielea este cel mai mare organ pe care il avem si este totodata unul care ne permite sa primim stimuli sexuali care ridica dorinta la maximum si, in acelasi timp, ne fac sa simtim bunastare. Cunoasteti toate beneficiile sexului in pozitia lingurii.

Sex in pozitia lingura

Sari Cooper, directorul Centrului pentru dragoste si sex din New York , spune pentru El Confidencial ca sexul in pozitia lingurii serveste la stimularea mai buna a punctului G, pentru a elimina timiditatea celor care incep viata sexuala si, de asemenea, pentru a te face sa te simti. mai aproape prin imbratisare.

A face acest lucru este foarte simplu, deoarece necesita pur si simplu ca ambii membri ai cuplului sa se intinda pe o parte pe o suprafata solida, cum ar fi patul, podeaua sau un scaun lung, de preferinta cu oricine urmeaza sa faca patrunderea in spate. Puteti face sex vaginal sau anal in aceasta pozitie, asa ca este ideal atat pentru cuplurile heterosexuale, cat si pentru cuplurile gay.

Pozitia lingurii este considerata una dintre cele mai bune pozitii erotice pentru cele 5 beneficii principale:

1. Consolideaza uniunea cuplului

Credeti sau nu, sexologii recomanda intimitatea cu aceasta pozitie pentru ca ajuta la imbunatatirea relatiei de cuplu, nu doar sexual, ci si emotional. Acest lucru se datoreaza nu numai faptului ca exista mai mult contact piele cu piele si ca practic fac sex unul in bratele celuilalt , ci si pentru ca respiratia lor este sincronizata, ceea ce relaxeaza si promoveaza excitarea sexuala .

Contactul fizic apropiat care are loc cu pozitia lingurii scade tensiunea arteriala si transmite organismului mesajul ca ar trebui sa se simta bine.

2. Permite mangaieri si masturbare

In timp ce are loc penetrarea, degetele pot fi folosite pentru a mangaia zonele erogene ale femeii , in principal sfarcurile, sau pentru a-si masturba clitorisul cu miscari blande, facand orgasmul intens si de lunga durata pentru ea. La fel, femeia sau membrul cuplului care este patruns poate mangaia fesele celuilalt. 

3. Sexul pe termen lung

Un alt beneficiu al actului sexual in pozitia lingura este ca barbatul poate rezista mai mult in act, deoarece ajuta la intarzierea ejacularii si face ca senzatiile placute sa dureze cat isi doreste.  

La fel, din moment ce este mai putin efort fizic pentru ca stau intinsi, este posibil ca amandoi sa aiba o performanta sexuala mai buna si sa se concentreze doar sa se bucure de senzatiile pe care le ofera aceasta pozitie.

4. Ambele controleaza intensitatea

Desi in mod normal cel care face patrunderea pastreaza ritmul miscarilor, aceasta pozitie le permite ambilor sa ghideze viteza si intensitatea patrunderii , deoarece modul in care isi misca soldurile poate fi usor coordonat pana la atingerea ritmului perfect.

5. Sexul vaginal sau anal

In functie de preferintele tale, poti face sex in modul in care te bucuri cel mai mult sau daca abia incepi sa experimentezi sexul anal, aceasta pozitie poate fi o optiune inainte de a incerca pozitia in stil catelus, deoarece penetrarea este mai moale si mai superficiala.

Fie ca cauti sa faci sex intr-un mod mai romantic sau cauti pozitii sexuale foarte placute , a face sex intr-o pozitie cu lingura este intotdeauna o idee buna, asa ca nu ezita sa-l incerci la urmatoarea intalnire sexuala.